Det är inte helt lätt, på gränsen till omöjligt, att inspirera andra när en själv inte känner sig så pepp. Alltså. 21 mars. Och snön ligger envist kvar där solens strålar inte når. Jag tror inte jag har längtat så efter vår som jag gör nu. Och många med mig.

Och som om de arktiska vindarna inte vore nog har mitt jobb och mina projekt tagit det mesta av min vakna tid, det och mitt nya knark – Hemnet. Ja, nu har jag och sambon börjat leta lägenhet. Efter mer än tre år i en 1-rummare på 43 kvadrat – utan att slå ihjäl varandra en endaste gång – är  vi oerhört pepp på att hitta ny lya. Mmmm, balkong. Mmmm, ett ordentligt kök. Mmmm, förrådsutrymme. Mmmm, kaklat badrum. Ni fattar.

Och jo jag har ovanpå allt dåligt samvete för att bloggen legat hopplöst ouppdaterad. Så hej! Hallå! Hoppas ni är kvar! Jag tänkte senare i veckan visa upp mina senaste second hand-fynd och tipsa er om vårsnyggt – så in i helskotta snygga grejer – som man kan second hand-fynda prick nu. Tänkte det kunde få bli ett återkommande inslag, med risk för att bejaka någons återhållna shoppinglust. Men so be it, det får bli mitt kreativa utlopp för allt fint jag snubblar över men som jag inte nödvändigtvis måste klicka hem.

Trevlig tisdagkväll!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.