Sol och snö, någonstans utanför Svarte.

Jag hoppas solskenet håller i sig några mil till.

En liten hälsning från ett ännu snötäckt – men soligt – Skåne! Jag är på väg till ett kombinerat påsk- och födelsedagsfirande med familjen i Baskemölla, och hoppas detta våriga solsken håller i sig några mil till, ända till Österlens kustremsa.

Jag lämnade medvetet mobilladdaren hemma och tänkte hålla mobilanvändandet till ett minimum, och istället fokusera på ett oändligt påskbord, hundmys och spel! Det hade varit najs med lite strandlöpning, men känner jag vädergubben rätt kommer storm och snö sätta stopp för den planen ganska snart. Nåja, det finns ju värre saker än att sitta insnöade framför en öppen spis och ett till brädden fyllt kylskåp, en godisskål och världens sötaste och bästaste hundkompis.

Hoppas ni får en mysig påskhelg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.