Jag lämnade idag ett Österlen i full snöstorm med höga, brusande, gråkalla vågor och flera decimeter snö och landade bara 90 minuter senare, cirka 9 mil därifrån, i ett Malmö torrt som snus och utan en endaste snöflinga i sikte. Visst är det helt absurt?! En intensiv påskhelg, nästan i klass med förra årets då jag på påskafton den 15e april sprang ett terränglopp; 3 mil i en snöstorm inte helt olikt den från idag. Aprilväder är en kategori för sig, något vi ofta skämtar om, halvt om halvt optimistiskt, varje år i hopp om att ”i år blir det väl annorlunda?”. Men nej. Även i år klänger sig minusgraderna, snön och de arktiska vindarna fast med klor av stål. Och däremellan kommer solsken.

Vi kör ett Veckans bästa pre-loved för detta absurda fenomen som vi älskar att hata: Aprilvädret.

Ursnygg, rosa vintagekappa i cashmere med svart sammetskrage – Etsy
Handgjorda örhängen av återvunnen backelit från 30-talet – Etsy
Färg man blir glad av, tröja från Rodebjer – Tradera
Blommig, värmande sidenscarf från Nina Ricci – Asos Marketplace
Aprilväder? Stay inside! För att jag just nu är mer into inredning än någonsin; en sittpuff gjord av återvunna mattor! Love this! – Etsy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.