Mer knytblusar i korridorerna, för vi kommer ingenstans med alla dessa gubbrövar som sitter som fastlimmade i sina stolar och i ett annat århundrade.

Så om du, som jag, ännu inte äger en knutblus, knyt ett sidenband runt en av de blusar du har. Eller botanisera bland vintageskatterna online, här är ett par av mina favoriter. Men först, ett citat ur GP’s recension av Horace Engdahls bok Den sista grisen, som fick mig att le en smula, trots det allvar vi faktiskt står inför.

Vad gäller Kulturmannen, så måste den nya kulturella kvinnoeliten (där kvinnor är oändligt mycket starkare än män, eftersom de som bekant brukar studera både kvinnors och mäns litteratur), ta hand om dem, uppfostra dem, ja kanske rentav låta dem vara som de är, för kulturmannen tillhör numera både ett skört och utrotningshotat släkte.
– Sinziana Ravini

Puderrosa och geometriskt mönster / Etsy.com
Svart-vitt / Etsy.com
Kamelfärgad / Etsy.com
Gammelrosa med diskret knut / Etsy.com
Salviagrön / Asos Marketplace
Himmelsblått med mönster / Etsy.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.