Äntligen är jag på banan igen. Förkylningen har släppt sitt järngrepp kring strupen, febern är borta och energin är långsamt på väg tillbaka, både fysiskt och mentalt. Lite snorig, men stor skillnad mot för bara någon dag sedan.

Jag börjar med en avslutning. Veckans bösta pre-loved var ett koncept jag körde igång med för några månader sedan, det blev ett par fina omgångar, men känner redan nu ändå att det inte är helt min grej för tillfället. Mitt shoppande och mode-jagande har avtagit rejält det här året, och känner därför inte riktigt någon motivation att sitta och leta efter något som inte åtrås. Tanken var någonstans att visa hur enkelt – och roligt – det är att hitta fina saker på andrahandsmarknaden. Och det tycker jag fortfarande att det är! Men jag vill lägga den tiden det faktiskt tar att sitta och leta – på något annat, något mer långsiktigt och kreativt.

Jag avslutar Veckans i bröllopets tecken. Dels för att högsäsongen för bröllopsfesterna har dragit igång, dels för att jag nyss avslutat ett bokprojekt där jag formgett och designat omslag och layout till en bok om just bröllop; Smarta bröllopsboken av Anna Östberg. Så himla fin – och användbar – är den. Går att bevaka bland annat här!

 

 

 

 

 

Här kommer alltså fem fina vintage brudklänningar, från Jane Austen-bruden till den bohemiska strand-dito.

70tals romantik med spets och extra allt / Länk
Enkla snitt i elfenbensfärgad råsiden / Länk
Broderad och bohemisk / Länk
En ren Jane Austen-dröm / Länk
Välskuren och tidlös / Länk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.