Får man säga ’äntligen’ så här när sommaren går mot sitt slut? Äntligen – normala temperaturer. Äntligen – lugnare tempo (ja, sommaren har trots ledighet och semester ett högt tempo tycker jag, alla dessa måsten!). Äntligen – börjar jag känna mig hemma i nya lägenheten. Äntligen – står hösten för dörren. Ja, jag är verkligen en av de där irriterande höstmänniskorna som välkomnar den nya säsongen, den krispiga luften, morgondimman, stickade tröjan, tekoppen, myset. Looove it!

Jag är både tillbaka på jobbet, och halvt om halvt på väg ut på ledighet igen. Nästa vecka har Vincent och jag en vecka ledigt och vi funderar på att hyra bil och sticka upp till någon skog i Småland och dra några djupa andetag. Gotland står också högt på listan, men blev lite dyrare med flyg och allt, och såhär i flytt-tider tänkte vi köra mer best of budget.

Bloggen har också haft lite semester så till synes, men det har ju hänt grejer och fler grejer är på G. Vi kör en lista, kort & gott.

Lägenheten
– Vi har bott ca 1 månad i lägenheten och nu börjar den äntligen kännas som vår på riktigt
– Målade lite på en vägg efter att ha spacklat över hål osv. Blev sådär, gjorde ett ganska kasst jobb och så mörknade färgen betydligt efter ca 1 vecka. Dock kommer vi kunna dölja det då jag har stora tavlor ståendes framför på golvet. En vacker dag får man måla om helt.
– Möbler vi köpt: säng, byrå, LP-hylla och klädstänger från danska Rackbuddy (kolla in här)
– Möbler vi planerar att köpa i dagarna: sängbord, puff, kontorsförvaring, skrivbord och skrivbordsstol. Plus ev. matta till köket.
– Det bästa med lägenheten: Atmosfären; rymden och ljuset, samt materialen och liksom stilen (ny lyx möter gamla material).
– Det sämsta med lägenheten: få eluttag och lite ont om förvaring (eller så har jag bara alldeles för mycket kläder, risken finns …)
– Summering; är hopplöst förälskad i vårt nya hem, kommer trivas här läääääänge!!!
– Fler bilder kommer, snart, promise.

 

 

Personligt
– Har haft en hektisk sommar i och med flytt och allmänt fix, tog ca 1 veckas semester ute på Österlen vid havet och drog in djupa andetag av havsluft, strandjoggade och trädgårdsyogade, åt massa björnbär och löste korsord.
– Är igång och städar kontoret, ska ta hem lite gammal bokföring som står och tar plats, och göra rent hus. Sommarens öppna fönster (blir lätt upp mot 28-29 grader på kontoret) har lämnat ett lager smuts och damm på skrivbordet.
– Har anmält mig till en spännande kurs i höst, ser så himla mycket fram emot det. Nu hantverk och förarbete. Mer om detta hjärteprojekt snart 🙂
– Just nu är jag skithungrig, blev ingen frukost och snart passerar vi lunchstrecket – detta får vi göra något åt.

Puss Hääääj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.