Hoppas ni alla har överlevt denna hysteriska dag! Vare sig ni fyndat, syndat eller gjort något helt annat (grattis och well done! isåfall).

En tanke som slog mig inför årets rabatt-bonanza, borde inte White Monday-fenomenet handla om att göra Black Friday till en köpfri dag? Att inte handla något måndagen innan gör väl ingen skillnad, eller? Förvisso är givetvis motkraften som sådan ett steg i en hälsosammare riktning, men min cynism har svårt för motivera dess verkan och konkreta konsekvenser. Sunt förnuft, planering och lite disciplin (att hålla sig till sin planering), är för mig de viktigaste verktygen till att faktiskt spara pengar på detta jippo, och inte slösa mer än vad vi räknat med från början.

Anyway, nog om det. Jag bidrar även idag med en Friday Freebie, och den här gången gäller det pyssel! En otroligt snygg och enkel julgransdekoration i form av juveler i papper. Två olika former. Klipp ut i snyggt papper, mönstrat eller enfärgat. Limma med limstift så kladdar det inte. Snyggt i granen, eller som dekoration i bokhyllan eller i en skål.

Diamantformad dekoration

Rombformad dekoration

Klicka på länkarna ovan och ladda ner utklippsmallarna. Skriv ut, klipp ut, vik och limma. Klipp efter heldragen linje, vik efter streckad. Skriv även ut på 75% och en på 50% (t.ex.) så får du tre olika storlekar.

Varsågoda, sköt om er, och ha en riktigt mysig och luuuuuugn fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.