I mitt förra inlägg berättade jag om mina funderingar och bekymmer kring mitt frilansliv och hur jag vill hitta tillbaka till min plan och mina mål med det jag gör. Frilansutmaningen handlar om att bit för bit ta kontrollen över sitt företagande, både för den som är ny och för den som varit verksam en längre tid. Även erfarna frilansare kan känna av stagnation, stress över olika saker som ligger och skaver, problem som inte löser sig så lätt eller bara känslan av att vara vilse och utan fokus.

Frilansutmaningen tar varje månad upp ett nytt tema och den börjar här. Men jag hade inte tänkt att köra tåget helt själv. Ingen är expert på allt, men alla är riktigt bra på något. Därför har jag bjudit in mina fantastiska frilanskollegor som kommer att bidra med sina insikter och erfarenheter framöver. Har du något du är riktigt bra på som du vill skriva om, hör av dig så kan du också få vara månadsvärd!

Varje månad skriver jag eller en annan frilansare ett introducerande inlägg som kickar igång temat. Vi berättar om våra egna erfarenheter, spöken och utmaningar, och delar med oss av tips, verktyg och inspiration som kan hjälpa oss vidare. På instagram kan du följa oss och alla som deltar under hashtaggen #frilansutmaningen2019.

Vi är redan en vecka in i januari, så jag ska inte vänta så mycket längre med att presentera den här månadens utmaning. Redan imorgon börjar vi och jag hoppas du vill haka på!

4 thoughts on “ Frilansutmaningen 2019 ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.