Idag firar vi inte bara att det är sista dagen på vintermånaderna för den här gången (hurra!), det är också sista dagen på februaris uppdrag i Frilansutmaningen, som var att bygga, komplettera och utveckla sitt nätverk.

Hur har det gått för er? Har ni hittat kompletterande kompetens i er omgivning, eller har ni byggt vidare på befintliga relationer? Detta är självklart en process som inte bör stressas fram. Alla relationer, även de affärsmässiga, bygger framför allt på förtroende, utöver kunskap och kommunikation.

Februari har varit en tuff månad för de flesta av oss, så det finns ingen anledning till att hänga läpp om du inte hängt med. Jag har själv inte heller riktigt hängt med i alla kanaler, men uppgiften är avklarad och med mars månad knackandes på dörren väntar nya utmaningar.

Inför nästa månads tema har jag bjudit in Thomas Bergh, VD för reklambyrån Blå Vision, som kommer att plocka upp tråden. Han kommer att skriva ett gästinlägg som publiceras här på bloggen i slutet av nästa vecka. Han delar med sig av nyttig insikt och inspiration och avslutar med en passande utmaning. Så håll utkik!

Det är aldrig försent för Frilansutmaningen. Här kan ni läsa om:
1. Frilansutmaningen 2019
2. Frilansutmaningen Januari: Mål & Mission
3. Frilansutmaningen Februari: Bygg ditt nätverk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.