Välkommen till Pica Pica's kreativa näste. Här byggs unika varumärken och överraskande designlösningar. Pica Pica formades av Cecilia Pettersson, Industridesigner i grunden, med flerårig erfarenhet i den internationella grafiska design- och reklambranschen. Hon har jobbat både som designer och Art Director med en kundkrets som sträcker sig över hela Europa. I Pica Pica's studio skapas grafiska produkter som bokomslag, tidningslayout och reklammaterial med samma fina fingertoppskänsla som illustrationer, logotyper, mönster och förpackningar. Highbrow eller Lowkey - resultatet blir en snackis!

Kontakt

PICA PICA
Cecilia Pettersson
Stora Kvarngatan 53:1403
211 29 Malmö

+46 70 838 26 76
hej@picapicadesign.se

DE KLEUR VAN GELD

DE KLEUR VAN GELD

Triodos Bank är den största, ‘gröna’ banken i Nederländerna som är verksam i ett flertal europeiska länder. Triodos Bank är inte en vanlig bank, det är en bank som finansierar tusentals små och stora projekt och företag inte bara i Nederländerna, men också i Tyskland, Storbritannien, Belgien och Spanien. Det är projekt som visat framfötterna i t.ex. sociala, kulturella, ekonomiska eller miljötekniska verksamheter.

Tidningen blev 2011 utsedd till ‘B2C communication of the year’ och
‘Launch of the year’.

I tidningen ‘De Kleur van Geld’, ‘The Colour of Money’, eller på svenska ‘Pengarnas färg’, som utkommer fyra gånger per år, får den som är kund hos Triodos Bank en transparant inblick i dessa projekt. Tidningen visar att Triodos är mer än en bank. Men samtidigt att det också är just en bank. Där man handskas med pengar som vilken annan bank som helst. Genom siffror och grafiska element redovisar Triodos Bank på ett starkt visuellt sätt sina resultat, räntor och produkter.

 

Projekt via Heldergroen

Leave a Comment