Välkommen till Pica Pica's kreativa näste. Här byggs unika varumärken och överraskande designlösningar. Pica Pica formades av Cecilia Pettersson, Industridesigner i grunden, med flerårig erfarenhet i den internationella grafiska design- och reklambranschen. Hon har jobbat både som designer och Art Director med en kundkrets som sträcker sig över hela Europa. I Pica Pica's studio skapas grafiska produkter som bokomslag, tidningslayout och reklammaterial med samma fina fingertoppskänsla som illustrationer, logotyper, mönster och förpackningar. Highbrow eller Lowkey - resultatet blir en snackis!

Kontakt

PICA PICA
Cecilia Pettersson
Stora Kvarngatan 53:1403
211 29 Malmö

+46 70 838 26 76
hej@picapicadesign.se

MALMÖNACKAN 2017
MALMÖNACKAN 2017

MALMÖNACKAN 2017

Malmönackan 2016 blev en succe och vi fortsätter att visa upp Malmös konstnärliga talanger, året runt. 2017 års tema är Heja Malmö, med fokus på positivitet och kämparglöd. Kalendern genererar det här året 10 kr per såld kalender till Röda Korsets projekt Ugglan, för barn i skyddat boende.

Det här året hade jag Februari, som jag personligen tycker är en ganska tråkig månad – och det är ju en ännu tråkigare inställning, eller hur? Därför valde jag att vända upp och ner på min negativa attityd och göra Februari till en positiv, lustfylld och glad månad full av aktivitet, sport, lek och fikamys.

Framsidan är även i år framtagen och formgiven av mig.

2018 års kalender is in the making, så håll utkik.

Besök Malmönackans Facebookgrupp på www.facebook.com/malmonackan

Leave a Comment