Välkommen till Pica Pica's kreativa näste. Här byggs unika varumärken och överraskande designlösningar. Pica Pica formades av Cecilia Pettersson, Industridesigner i grunden, med flerårig erfarenhet i den internationella grafiska design- och reklambranschen. Hon har jobbat både som designer och Art Director med en kundkrets som sträcker sig över hela Europa. I Pica Pica's studio skapas grafiska produkter som bokomslag, tidningslayout och reklammaterial med samma fina fingertoppskänsla som illustrationer, logotyper, mönster och förpackningar. Highbrow eller Lowkey - resultatet blir en snackis!

Kontakt

PICA PICA
Cecilia Pettersson
Stora Kvarngatan 53:1403
211 29 Malmö

+46 70 838 26 76
hej@picapicadesign.se

Testimonials

Pica Pica Design och Cecilia är ytterst lyhörd på vad jag som kund önskar samtidigt som man alltid får förslag lite utanför boxen där hon låter mina önskemål ta nya, spännande uttryck. Det var så min företagslogga och grafiska profil kom till, genom en av hennes tolkningar tillsammans med mitt önskade färgval. Cecilias känsla för färg och form är oklanderlig – mitt i prick!
Marthina Elmqvist, VD Ophelia Publishing AB

Pica Pica lyckas med utmaningen att göra bild av ord. De omslag PicaPica gjort för mina böcker sammanfattar trehundra sidor text på ett självklart och enkelt sätt som går hem hos läsarna, och de bidrar till att jag känner mig som en stolt författare när jag håller i mina böcker. Stämning, ton och historia finns där redan innan läsaren slagit upp första sidan. Det är så bra.
Anne Liljeroth, författare