Välkommen till Pica Pica's kreativa näste. Här byggs unika varumärken och överraskande designlösningar. Pica Pica formades av Cecilia Pettersson, Industridesigner i grunden, med flerårig erfarenhet i den internationella grafiska design- och reklambranschen. Hon har jobbat både som designer och Art Director med en kundkrets som sträcker sig över hela Europa. I Pica Pica's studio skapas grafiska produkter som bokomslag, tidningslayout och reklammaterial med samma fina fingertoppskänsla som illustrationer, logotyper, mönster och förpackningar. Highbrow eller Lowkey - resultatet blir en snackis!

Kontakt

PICA PICA
Cecilia Pettersson
Stora Kvarngatan 53:1403
211 29 Malmö

+46 70 838 26 76
hej@picapicadesign.se

MALMÖNACKAN 2016
MALMÖNACKAN 2016

MALMÖNACKAN 2016

Jag startade projektet Malmönackan som ett forum och medium där Malmös fantastiska illustratörer och konstnärer får möjligheten att skapa något tillsammans – och var för sig. Att mötas istället för att konkurrera. Varje kreatör får varsin månad att skapa något helt fritt på, inom ett visst tema som skiftar från år till år. Tillsammans säljs kalendern från Malmös nya – ständigt skiftande – kreativa kollektiv, och till förmån för olika projekt och välgörande ändamål som på ett eller annat sätt jobbar för vår stad, Malmö, och dess invånare.

2016 gavs den första Malmönackan ut, med temat Vårt Malmö, till förmån för Rädda Barnen. 10 kronor per såld kalender gick oavkortat till deras projekt Växtkraft.

Jag illustrerade bilden till December, en typografisk illustration av månadsnamnet, och med en glimt av Malmö Live.

Även formgivningen av framsidan och den generella layouten på kalendern är signerad Pica Pica.

Leave a Comment